Filtrar per

Terapèutics

 • Massatge d’esquena...

  35,00 €

  Massatge terapèutic específic que ens ajuda a alliberar les tensions. 

  Amb manipulacions especifiques es treballen les contractures i desapareixen tornant a l’esquena el seu estat de benestar. 

  Duració: 30 min.    

 • Massatge localitzat relaxant

  30,00 €

  Massatge localitzat a triar d’una zona (cames, braços, peus, mans, panxa,etc) en la  que es treballa  per activar la circulació de la zona i el fluxe energètic per aconseguir un profund benestar. 

  Duració: 30 min.  

 • Massatge corporal

  45,00 €

  Massatge indicat per alliberar-nos de totes les tensions acumulades i aconseguir un estat de relax i salut. 

  Duració: 60 min     

 • Massatge geotermal esquena

  40,00 €

  Massatge geotermal esquena: Una de les principals propietats de les pedres volcàniques és el seu poder antiinflamatori i calmant. 

  Aquest massatge està indicat per a aquelles persones que pateixen de l’estrès diari. 

  La combinació de manipulacions especifiques teràpeutiques amb el poder antiinflamatori de les pedres farà que la teva esquena recuperi la seva vitalitat. 

  Duració: 30 min.   

 • Massatge esquena + shiatsu...

  40,00 €

  Massatge indicat per a aquelles persones que pateixen de cefalees i migranyes per tensions acumulades en esquena i en psique.

  Amdues teràpies combinades faran oblidar-te del món exterior i aportarà claretat i lleugeresa al teu organisme físic i mental: 

  Duració: 40 min.

 • Massatge esquena +...

  50,00 €

  Teràpia que aconsegueix alliberar les tensions acumulades a l'esquena en forma de contractures gràcies a la combinació de radiofreqüència indiba amb manipulacions especifiques de massatge.

  Duració: 45 min

 • Massatge esquena +...

  60,00 €

  Les argiles tenen un gran poder antiinflamatori i estan especialment indicades tant en processos estètics com en terapèutics com poden ser contractures, contusions, inflamacions. És per això que són la nostra prioritat per relaxar i desinflamar una zona específica com és l’ esquena on s'acumulen tantes tensions del nostre dia a dia.

  Duració: 60 min.