Filtrar per

Rituals Spa

 • Ritual amb canyes de bambú

  65,00 €

  La bambuteràpia consisteix en un massatge relaxant i estimulant que aporta a l’organisme: efecte sedant, llibera l’esgotament i cansament, equilibri energètic i, disminueix la cel·lulitis. La bambuteràpia és una terapia indicada per a aquelles persones que volen desconectar del món alhora que modelen la seva silueta.

  Duració: 90 min.

 • Ritual geotermal

  70,00 €

  Massatge equilibrant on les mans del terapeuta s’uneixen sinergicament al poder de les pedres d’obsidiana aconseguint: millora de la circulació, equilibri energètic, relaxació cos i ment, alleugera dolor muscular.

  Duració: 90 min.

 • Ritual amb pindes

  70,00 €

  Les pindes són uns saquets plens d’espècies aromàtiques i terapèutiques de l’Ïndia que s’escalfen al entrar en contacte amb l’oli i fan que entris en un perfecte equilibri durant el massatge. T’oblidaràs del món exterior per només estar en tu.

  Duració: 90 min.

 • Ritual equilibrant amb gemes

  65,00 €

  Massatge relaxant amb equilibri energètic en xacres mitjançant el poder curatiu de les gemes. Indicat per aquelles persones que necessitin una desconexió profunda i equilibri físic, emocional i espiritual.

  Duració: 90 min.

 • Ritual Kalma

  65,00 €

  Massatge antiestrès que combina tres teràpies en un mateix ritual. Els beneficis del massatge neurosensitiu, el shiatsu craneal i la reflexología aconsegueixen la Kalma que necessites i et mereixes.

  Duració: 90 min.

 • Ritual Sensory Experience

  65,00 €

  Algun cop heu disfrutat d’una cata d’aromaterapia abans de fer-te un massatge?

  Gaudeix d’aquesta experiencia sensitiva on es barregen les aromes que tu triis del tast d’olis essencials amb el massatge que li pertoca.

  Serà depuratiu? equilibrant? antioxidant? antiestres? calmant? El teu cos et donarà la resposta del massatge que necessites.

  Duració: 90 min.

 • Ritual de la Feminitat

  65,00 €

  Tractament per treballar l’energia Yin en l’home i l’apoderament femení en la dona. Consisteix en un massatge neurosensitiu amb oli de rosa amb equilibri de xacres amb gemes (reiki) i shiatsu crani-facial.

  Si necessites equilibrar la teva energia femenina amb el teu cos físic sens dubte aques és el teu ritual.

  Duració: 90 min

 • Ritual Deluxe

  70,00 €

  durant aquest ritual et submergiràs en un mar de sensacions amb la combinació de shiatsu corporal i massatge calmant amb espelma de maduixes i xampany o amb espelma golden o amb espelma de caviar.

  Duració: 90 min.

 • Ritual Nature

  70,00 €

  Massatge neurosensitiu que relaxa cos i ment mitjançant les propietats de les esferes de bambú que fan que s'alliberi qualsevol tensió muscular submergint-te en una profunda relaxació corporal i facial.

  Duració: 90 min

 • Ritual Harmony

  70,00 €

  Harmoniós massatge amb vela d'oli d'Himàlaia vegà i, relaxació amb esferes de quars rosa.

  La vasodilatació de la calor de l'oli combinat amb la vasoconstricció que produeix el fred de les esferes energètiques de quars provoca una profunda harmonia física, emocional i espiritual.

  Duració: 90 min.