Catalan English Spanish

AVÍS LEGAL

En virtut de la Llei 15/1999 del 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades reflectides en aquesta comunicació, quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat d'EVA MÁRQUEZ RUIZ, CIF: 38851681-N. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar el servei sol·licitat.

L'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.kalmaspa.es i mantindrà actualitzada la informació que li faciliti a EVA MÁRQUEZ RUIZ, de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a EVA MÁRQUEZ RUIZ o a tercers.

EVA MÁRQUEZ RUIZ no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d'Internet d'EVA MÁRQUEZ RUIZ

Amb els límits establerts a la llei, EVA MÁRQUEZ RUIZ no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet. Els continguts i informació de les pàgines d'Internet d'EVA MÁRQUEZ RUIZ estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant, els continguts i la informació no la vinculen, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que només es tracta d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet d'EVA MÁRQUEZ RUIZ poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en aquestes pàgines. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d'EVA MÁRQUEZ RUIZ o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzamatge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d'EVA MÁRQUEZ RUIZ

Així mateix, per accedir als serveis que EVA MÁRQUEZ RUIZ ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment d'allò establert a la LOPD 15/1999, del 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d'EVA MÁRQUEZ RUIZ, amb la finalitat de prestar-li i oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a C/Sant Isidor, 65 – 08301 Mataró (Barcelona) o bé, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tanmateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés per a què EVA MÁRQUEZ RUIZ pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. En el cas de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions, pot dirigir-se a EVA MÁRQUEZ RUIZ a l'adreça esmentada anteriorment o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , manifestant la seva voluntat.

Omplint i enviant els corresponents formularis d'aquesta pàgina web, l'Usuari accepta i autoritza a què les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part d'EVA MÁRQUEZ RUIZ. En el cas que vostè inclogui en els formularis d'aquesta pàgina web dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts esmentats en els paràgrafs anteriors.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts proporcionats per EVA MÁRQUEZ RUIZ estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva d'EVA MÁRQUEZ RUIZ o de les persones físiques o jurídiques que s'informi mitjançant l'adquisició d'un producte o servei. EVA MÁRQUEZ RUIZ no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-se EVA MÁRQUEZ RUIZ tots aquests drets. La cessió d'aquests drets precisarà el consentiment previ per escrit del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s'estén, a més a més del contingut inclòs a EVA MÁRQUEZ RUIZ, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

EVA MÁRQUEZ RUIZ ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres mesures raonables per garantir que la informació continguda sigui la correcta, EVA MÁRQUEZ RUIZ no pot assegurar que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, en conseqüència, no s'ha de confiar en ella como si ho fos. EVA MÁRQUEZ RUIZ declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d'aquest web.

EVA MÁRQUEZ RUIZ es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat d'avís previ. Aquesta, en cap cas, assumeix cap responsabilitat com a conseqüència de la utilització incorrecta del web que pugui fer l'usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos.

En cap cas EVA MÁRQUEZ RUIZ, les seves sucursals i/o centres de treball, els seus directors i/o apoderats, treballadors i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa, tant si procedeix directa o indirectament de l'ús i/o difusió de la pàgina web o de la Informació adquirida o accedida per o a través d'aquesta o dels seus virus informàtics, d'errades operatives o d'interrupcions en el serveis o transmissió o d'errades en la línea en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint a tots els efectes legals un avís a qualsevol usuari de què aquestes possibilitats i actes poden tenir lloc.

EVA MÁRQUEZ RUIZ no es fa responsable de les pàgines web no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ("links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a un web no propi serà realitzat per voluntat i risc totalment exclusiu de l'usuari. EVA MÁRQUEZ RUIZ no recomana ni garanteix cap de la/es Informació/ons obtinguda/es per o a través d'un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la Informació obtinguda a través d'ell, inclosos altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'utilitzar o d'utilitzar malament un vincle, tan en connectar a la pàgina web d'EVA MÁRQUEZ RUIZ com en accedir a la informació d'altres webs des de la mateixa.

D'altra banda, la pàgina web www.kalmaspa.es no utilitza cookies.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquest web és propietat d'EVA MÁRQUEZ RUIZ Els drets de Propietat Intel·lectual i d'explotació i reproducció d'aquesta pàgina web, de les seves seccions, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s'estableixin des d'aquesta a altres pàgines web de qualsevol societat filial i/o dominada d'EVA MÁRQUEZ RUIZ, són propietat exclusiva d'aquesta, tret que s'especifiqui expressament una altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i/o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i apareguts en aquesta pàgina web, són marques degudament enregistrades per EVA MÁRQUEZ RUIZ, per les seves societats filials i/o dominades per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest, podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents a l'Ordenament Jurídic espanyol i/o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina web, no essent responsabilitat d'EVA MÁRQUEZ RUIZ l'ús que l'usuari pugui dur a terme, recaient la responsabilitat de manera exclusiva en la seva persona.

Només es permet descarregar per a ús personal i privat els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d'aquest lloc web sense la prèvia autorització per escrit d'EVA MÁRQUEZ RUIZ

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, essent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que se susciti sobre la interpretació, aplicació i acompliment de les mateixes. L'usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

 
     Privacitat